MESKİ, 4 MAHALLEYİ DAHA SU BASKINLARINA KARŞI KORUMA ALTINA ALIYOR

Tarih: 8 Aralık 2022 Perşembe 11:02

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Doğu İşletmeler Dairesi Başkanlığı, muhtelif çaplarda koruge, beton ve betonarme boru döşenmesi yapım işine devam ediyor. İş kapsamında; Şahin, Kırklarsırtı, Bahçe ve Adnan Menderes Mahalleleri’nin yıllardır süregelen yağmursuyu sorunlarına son verilecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi Şahin, Kırklarsırtı ve Bahçe Mahalleleri ile Akdeniz ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’nin yıllardır süregelen yağmursuyu sorunlarına son verecek çalışmalara devam ediyor. MESKİ’nin sözleşme bedeli 8 milyon 884 bin lira olan yapım işi kapsamında; Ø400 ile Ø1000 milimetre çapları arasında toplam 7 bin 963 metre beton ve betonarme boru döşenmesi ile 2 bin 300 metre yağmursuyu ızgara bağlantısı yapılması planlanıyor. Şahin Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda 527 metre yağmursuyu borusu döşendi.

Ayrıca, 2022 yılında Tarsus’ta 59 mahallede toplam 6 bin 277 metre yağmursuyu hat döşemesi çalışması da yapıldı.


Etiket: yağmursuyu, mersin, meski, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA