TARSUS BELEDİYESİ TEMİZLİK PERSONELLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tarih: 25 Haziran 2022 Cumartesi 10:35

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personeller çevre temizliği sırasında buldukları içinde para ve kimlik bulunan telefonu sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergilediler.

Tarsus Belediyesi’nde temizlik personeli olarak görev yapan araç sürücüsü Mehmet Can Aygüloğlu, işçilerden Murat Sami Yalçın ve Durmuş Bodur, rutin olarak görev yaptıkları Kavaklı Mahallesi’ndeki bir sokakta, içerisinde para ve kimlik olan bir telefon buldular. Personeller, bulduğu telefonu mahallede araştırarak, sahibini tespit ettiler.  Vakit kaybetmeden telefonu sahibine teslim eden personeller örnek bir davranış sergileyerek mahallelilerden takdir topladılar.

‘’BÖYLESİNE DÜRÜST İNSANLARIN GÖREV YAPMASINDAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYDUM’’

Telefon sahibi Salih Say ise teşekkür ederek, ”Telefonumu eksiksiz bir şekilde bana teslim ettiler. Tarsus Belediyesi’ne ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerimi sunarken, böylesine dürüst insanların görev yapmasından büyük bir mutluluk duyuyorum. Çok memnun kaldım, Allah razı olsun” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ise çalışma arkadaşlarının örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.


Etiket: örnekdavranış, tarsusbelediyesi, mersin, temizlikgörevlisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA