Mersin İdman Yurdu’na çirkin saldırı

Tarih: 27 Mart 2023 Pazartesi 17:42

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu’na Nevşehir’de çirkin saldırı... 25. Hafta maçında deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen Mersin İdman Yurdu rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ancak maç öncesi çıkan olaylar skorun ve futbolun önüne geçti. Protokol tribününde Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve yöneticilere saldırıda bulunuldu. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı saldırının ardından Saltık ve yöneticiler maçı Kırmızı Şeytanlar ile birlikte tribünde takip etti.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta hafta sonu oynanan Nevşehir Belediyespor-Mersin İdman Yurdu maçında istenmeyen olaylar yaşandı. Gazi Stadı’nda oynanan maçta protokol tribünündeki kavga damga vurdu. Edinilen bilgiye göre; maçın başlamasına çok az bir zaman kalırken protokolde tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar arasında arbede yaşanırken yumruklar havada uçuştu. İddiaya göre Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık’a protokol tribününde Nevşehirli bir yönetici küfür etti. Küfrün ardından yumruklar havada uçuştu. Nevşehirli yöneticiler ve Mersinli yöneticilere saldırdı. Protokol tribününde yaşanan gerginlik sonrası çıkan tartışmalar sebebiyle maç yaklaşık 20 dakika geç başladı.  Mersin İdman Yurdu yöneticileri daha sonra emniyet güçlerince deplasman tribününe götürüldü. Mersin İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık ve yöneticiler maçı Şeytanlar Grubu’yla birlikte izledi. 20 Dakika geç başlayan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

MERSİN İDMAN YURDU 6 PUAN FARKLA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Öte yandan TFF 3.Lig 1. Grup’ta 25. hafta karşılaşmaları oynanan maçlarla tamamlandı. 21 Golün atıldığı TFF 3.Lig 1. Grup 25. haftasında oynanan maçlarda lider Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Zirve takibini sürdüren Karaköprü Belediyesi de kendi evinde Yomraspor ile 1-1 kaldı. Play of mücadelesi veren Kütahyaspor Elazığspor’u deplamanda 1-0 geçerek ligde ikinci sıraya yerleşti. 52 Orduspor deplasmanda Derincespor ile 1-1 berabere kaldı. Eskişehirspor ise kendi evinde 5 ay sonra 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek kazandı. En yakın rakibi Kütahya Belediyespor önünde 6 puan farkla liderliğini sürdüren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu önümüzdeki hafta evinde Belediye Derincespor’u konuk edecek.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA