CHP, ÇAKICI’NIN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Tarih: 18 Kasım 2020 Çarşamba 22:53

CHP İl Başkanı Aktay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çakıcı’nın sözlerine tepki gösterdi. Aktay, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin lideri, milyonların sesi, temsilcisi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaretlerin muhatabı da sorumlusu da iktidardır. Mafya babalarına bu şekilde konuşma imkânı verenler ülkeyi yönetenlerdir, Cumhur İttifakı liderleridir” dedi.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, mafya liderlerinden Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine tepki gösterdi. Parti binasında bir açıklama yapan Aktay, hükümetin yeraltı suç örgütleriyle mücadele edip etmeyeceği konusunda bir karar vermesi gerektiğine işaret etti. Aktay, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin lideri, milyonların sesi, temsilcisi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaretlerin muhatabı da sorumlusu da iktidardır.  Mafya babalarına bu şekilde konuşma imkânı verenler ülkeyi yönetenlerdir, Cumhur İttifakı liderleridir. Lideriyle, örgütüyle, milyonlarca seçmeniyle Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek, hukuk ve demokrasi mücadelesinden asla geri adım atmayacaktır.  Mafya – siyaset işbirliğiyle halkın iradesinin önüne geçebileceklerini zannedenler, bunun hesabını sandıkta ve adalet karşısında ödeyecektir” dedi.


Etiket: chp, tepki,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA