ÇOBAN; “ÖNLEMLER ARTTIRILMALI

Tarih: 21 Aralık 2020 Pazartesi 13:32

Türkiye Gençlik Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Genç Parti Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Murat Çoban, Covid-19 salgınının Mersin’de tırmanışa geçtiğini hatırlatarak çemberin giderek daraldığına ve sosyal mesafe kuralına her zamankinden daha çok dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Mersin’in yüksek risk altında olduğu ve vaka artışında ilk 5 sırada olduğunun altını çizen Çoban ‘maske, mesafe ve hijyen kurallarına her zamankinden daha fazla dikkat etmeliyiz’ dedi.

Pandemi sürecinde hem vatandaşların hem de sağlık çalışanlarının psikolojik olarak yıprandıklarını dile getiren Çoban ‘ Mersin’de sosyal mesafeye ne yazık ki dikkat edilmiyor. Olayın ciddiyetinin hala farkında olmayan vatandaşlar var. İnsanların yapılan kısıtlamalardan dolayı bunaldıklarını anlayabiliyorum. Ancak vaka sayılarının hızla arttığı kentimizde kişisel önlemlerimize ve sosyal mesafeye her zamankinden daha fazla dikkat etmeliyiz. Kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için bireysel olarak ciddi önlemler almalıyız. Bana bir şey olmaz düşünceli ile hareket etmemeliyiz’ şeklinde konuştu.

Murat Çoban bu zorlu süreçte biraz daha sabredilmesi gerektiğini ifade ederek aşının gelmesi ile birlikte ‘2021 yılının hastalığın gerilediği bir dönem olacağını düşünüyorum’ dedi.

 


Etiket: murat, çoban, mersin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA