MERSİNLİ GAZETECİ RECEP YILDIRIM KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Tarih: 21 Aralık 2020 Pazartesi 13:56

Mersin’in sevilen isimlerinden Gazeteci Recep Yıldırım’ın 10 gün önce annesi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybederken bir süredir tedavi gören Yıldırım da bu sabah yaşamını yitirdi.

Mersin basın camiasında uzun yıllar emek veren gazeteci Recep Yıldırım, bir süredir Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.

Mersin’de yerel yayın yapan Sun Radyo-TV, Radyo Metropol ve Mersin Üniversitesinde basın danışmanı olarak uzun yıllar kente emek veren 56 yaşındaki Recep Yıldırım, annesinin korona virüse yakalanmasının ardından rahatsızlanınca 6 Aralık tarihinde Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurmuştu.  Yapılan tetkiklerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve nefes almakta güçlük çektiği için yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Yıldırım, hastanede 12 gündür verdiği yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti.

Yıldırım’ın annesi 75 yaşındaki Meryem Yıldırım da korona virüse yakalanmış ve 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti. Recep Yıldırım, annesinin toprağa verildiği Güneykent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.  Bizler de İmza Gazetesi ve Mersin Gündem haber portalı olarak Recep Yıldırım’ın ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

                                        


Etiket: gazeteci, recep, yıldırım, korona, virüs,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 

 
 
 



 
 

 

GÜNDEM MERSİN | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. gundemmersin.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Hakimiyet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA